A născut sora Elenei Gheorghe

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 august 2018, 11:31
Fericire mare în familia Elenei Gheorghe. Sora artistei, Ana Pârvulescu, a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care o va boteza Ania.

Ana este căsătorită cu Paul Pârvulescu și a devenit mămică pentru a doua oară, cei doi mai având un băiețel, pe nume Lucas, în vârstă de 5 ani. Vestea nașterii a fost dată încă de ieri, când cele două surori au anunțat marele moment pe conturile de socializare: „M-am trezit de dimi și mi-am dat întâlnire cu vecină, în speță chiar sora mea cea de toate zilele… și când am văzut-o îmbrăcată… gata am zis, e clar. „Azi am îmbulinat-o. Mă rog, mai mult eu sis, tu ești spectator. Azi e ziua cea mare… două cuvinte mi-au mai rămas, lăsând orice încercare de a mă încuraja cu glume, glumițe și zâmbete la comandă: „Doamne Ajută”! PS: A doua oară e cu și mai multă emoție…” – le-a mărturisit Ana prietenilor virtuali.

Elena Gheorghe si sora sa, Ana - a nascut

„A sosit ziua cea mare…. vine prințesa! Tremurăm amândouă de emoție de parcă n-am fi trecut prin experiența asta niciodată, dar de fiecare dată e atât de diferit și de intens. Multumim din suflet pentru gândurile voastre curate! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Naștere ușoară, iubita mea surioară!” – a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe.

Cu toate că s-a născut de mai puțin de 24 de ore, Ania Pârvulescu are deja cont de Instagram și nu mai puțin de 500 de urmăritori.

Citește și – Răzvan Simion, dat în judecată. Fosta soție răbufnește: “Sunt datoriile lui din punct de vedere legal”

Citește și – Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica lui

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter