Mister Universe a defilat pentru Cătălin Botezatu la New York!

Cătălin Botezatu a atras interesul presei şi aplauzele a peste 3000 de oameni graţie show-ului nonconformist pe care l-a pus în scenă în cadrul festivalului de modă New York Couture Fashion Week.
A fost cea de-a opta participare a designerului român la cunoscutul eveniment de peste Ocean. De această dată, Cătălin a renunţat la prezentările exclusive de rochii de seară şi a pus în scenă un show mixt, în cadrul căruia au urcat pe scenă atât modele feminine, cât şi masculine.
Manechinele au îmbrăcat rochii negre, din mătase, jerse, cu aplicaţii de mărgele şi pietre Swarovski, având părul prins în coadă sau purtând căşti textile neagre pe cap.
Pe scenă au urcat însă şi patru modele masculine, îmbrăcate doar în lenjerie intimă şi având trupul învelit în curele de piele, interpretând rolul unor sclavi ai dorinţelor decadente ale modelelor feminine. Printre modele, şi Erick Jimenez Sabater, din Puerto Rico, desemnat Mister Universe Model 2012.
Show-ul a avut o evidentă tentă erotică, fiind cel mai îndrăzneţ pe care Cătălin Botezatu l-a prezentat până acum la New York.
După prezentarea ce a durat 20 de minute, designerul a fost fotografiat, alături de modelele şi de creaţiile sale vestimentare, în culise, de reprezentanţii a zeci de publicaţii din toată lumea, cărora le-a şi oferit interviuri.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter