Mihai Petre și soția sa, Elwira, au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 mai 2018, 17:08
Mihai Petre și soția sa, Elwira, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă.

Inivitați la interviurile live susținute de Revista Viva, Mihai Petre, 38 de ani, și Elwira, 36 de ani, au vorbit despre cum s-au cunoscut, cum a luat naștere povestea lor de dragoste, dar și despre începuturile în dans și minunata viață de familie pe care o au în prezent. Cei doi au împreună o fetiță, pe numa Catinca, în vârstă de 6 anișori care-și așteaptă cu nerăbdare surioara, Elwira declarând că este însărcinată cu o fetiță: “Copiii mi se par un dar divin, cea mai mare bucurie. Înainte de a o avea pe Catinca, nu prea îi înțelegeam pe părinți. Simt cum m-a transformat Catinca într-un om mult mai sensibil decât cum eram înainte de a avea un copil. Abia aștept să o cunosc și pe ea, să o aud râzând, să-i aud primele cuvinte… Putea fi băiat, nu contează pentru mine. La nume ne gândim. Catinca propune niște nume de desene animate… Vom găsi o varientă cu care să fim toți fericiți, o variantă și românească și plonă. Catinca se mai numește și Isabela, după bunica din partea mamei ei.” – a declarat Mihai Petre.

“Este fetiță. (…) Avem o listă întreagă de nume. Trebuie să luăm în considerare și pucntul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate și o să ne hotărâm la un moment dat” – a completat Elwira Petre care este însărcinată în luna a șasea.

Citește și – Cum arată astăzi și cu ce se ocupă actorul Tudor Petruț, Șerban din „Liceenii”

Citește și – Alexandru Arșinel a slăbit 10 kg. Ce s-a întâmplat cu artistul

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter