Mesajul unui medic român care s-a vaccinat anti-COVID-19

De Unica.ro, pe

Un medic român din Marea Britanie s-a numărat printre primele persoane din lume cărora li s-a administrat vaccinul anti-COVID-19 cu serul produs de alianța Pfizer-BioNTech.

Corina Ichim este medic chirurg în sistemul sanitar britanic și a povestit pe rețelele de socializare că a primit prima doză de vaccin în dimineața zilei de sâmbătă, 12 decembrie, și nu s-a confruntat cu niciun fel de reacție adversă la două zile după injecție.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Medicul a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care încurajează oamenii să se vaccineze anti-COVID-19, spunându-le să nu creadă „zvonurile mincinoase de campanie negativă”, apărute tot mai des în ultima vreme.

Citeşte şi: Când ajung primele vaccinuri anti-COVID-19 în România

„Aş dori să vă încurajez cu privire la mult prea controversatul vaccin anti-COVID-19 produs de Pfizer-BioNTech. Am primit prima doză pe 12 Decembrie la Ora 11.00 ( acum 48 ore) şi în afară de o neobişnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers. Sper să vă conving că merită consideraţie şi să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă. Vaccinul va fi cu adevărat eficient dacă îl facem cu toţii şi scădem incidența transmiterii virusului”, este mesajul Corinei Ichim publicat luni, la două zile după vaccinare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter