Mesajul scris de soldații ucraineni pe obuzele cu care atacă armata rusă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2022, 18:32

Un video cu mesajul pe care soldații ucraineni l-au scris pentru armata rusă pe un obuz a devenit viral în mediul online.

Mesajul scris de soldații ucraineni pe obuzulcu care urmează să atace armata rusă a fost publicat de contul de Twitter al Forțelor Armate ale Ucrainei. În dreptul filmării aceștia au scris: „Apărătorii ucraineni scriu o scrisoare ocupanților ruși. Cu dragoste, de la ucraineni!”, potrivit Libertatea.

În video, un militar ucrainean scrie cu o cariocă neagră, pe obuzele de 152 de mm, mesajul: „Noi, ucrainenii, suntem un popor opsitalier. Pâine și sare!”

Citește și: Kate Middleton, ținută-tribut pentru Prințesa Diana, la slujba de Paște

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că băiețelul lor a murit la naștere

Rusia a început atacurile în Donbas

Volodimir Zelenski a anunțat ieri, 18 aprilie, că armata rusă a început „bătălia pentru Donbas”.

În estul şi sudul ţării noastre, ocupanţii încearcă să atace într-un mod mai dur decât înainte. Ei pun presiune, căutând un punct slab în apărarea statului nostru ca să meargă acolo cu principalele forţe…

Indiferent câţi soldaţi ruşi sunt duşi acolo, noi vom lupta. Ne vom apăra. O vom face zilnic. Nu vom renunţa la nimic ce este ucrainean şi nu avem nevoie de ce nu este al nostru, a transmis liderul de la Kiev.

Pe de altă parte, rușii consideră că aceasta este o operațiune militară de eliberare a republicilor populare Donețk și Lugansk.

Soldații ruși au capturat orașul Kreminna, din estul Ucrainei, după trei zile de lupte. Au fost distruse clădiri rezidențiale, un complex sportiv, precum și alte obiective. Autoritățile din Luhansk au făcut un apel către civili să părăsească zona cât se mai poate.

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter