Mesajul cutremurător postat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 martie 2018, 13:39
Vestea cumplită a morții lui Andrei Gheorghe la vârsta de doar 56 de ani a șocat și îndurerat o țară întreagă. Omul de radio și televiziune era îndrăgit de toate generațiile, în primul rând grație integrității sale morale și faptului că spunea lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri.

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a postat pe pagina acestuia de Facebook un mesaj cutremurătot prin care-și exprimă sentimentele și durerea cauzată de moartea acestuia: „Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”.

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe

Cu toate că divorțaseră în 2015, după un mariaj de 6 ani, Petruța și Andrei Gheorghe păstrau o relație apropiată. În plus, aceasta are trei copii dintr-o relația anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), pentru care Andrei Gheorghe era ca un adevărat tată.

Andrei Gheorghe alături de familie

Andrei Gheorghe a fost găsit în stop cardio-respirator în baia din propria locuință din Pipera, decesul său survenind în urmă cu 12 ore. Până în acest moment nu este stabilită întocmai cauza morții sale, familia sa susținând că Andrei Gheorghe nu suferea de nicio afecțiune. Poliția a deschis dosar de moarte suspectă.

Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Citește și –  Interviu cu Andrei Gheorghe, despre adolescenţă si alţi demoni

Sursă foto: Facebook, arhivă Unica (foto: Alex Gâlmeanu)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter