Meryl Streep – „Ursul de Aur” pentru întreaga carieră la Berlinala 2012

De Adina Radu, pe

Meryl Streep a primit trofeul Ursul de Aur pentru întreaga carieră, marţi seară, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.
Întrebată dacă i se pare exagerat că uneori este prezentată ca fiind „cea mai bună actriţă din lume”, Meryl Streep a răspuns: „Da, bineînţeles”. „Anul ăsta mai ales, şi mai ales în ceea ce priveşte interpretările feminine, au fost atâtea prestaţii excepţionale care nu au fost nominalizate”, a declarat actriţa, menţionând-o pe Olivia Colman în „Tyrannosaur” de Paddy Considine, informează Mediafax.
În timpul conferinţei, un jurnalist  i-a oferit lui Streep un buchet cu trandafiri albi, în timp ce un ziarist rus i-a oferit, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, o păpuşă Matriochka cu trăsăturile personajelor pe care aceasta le interpretează în filme. „E frumos că mi-au făcut un nas mai mic”, a glumit actriţa.
Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a mai fost premiata în 2003 la Festivalul de film de la Berlin pentru rolul din „The Hours” . Meryl Streep a mai primit de-a lungul carierei 17 nominalizări la Oscar şi a fost de două ori premiată si deţine recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur primite de o actriţă, mai exact 8.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter