Medic: „Un român moare de COVID-19 la fiecare 7 minute!”

De Unica.ro, pe

Octiavian Jurma, medic, cercetător, specialist în neuroștiințe și unul dintre fondatorii Grupului pentru Studiul Formal al Sistemelor Vii, trage un semnal de alarmă cu privire la situația epidemiologică din România. Medicul spune că în momentul de față, la fiecare 7 minute, un român moare în urma infecției cu SARS-CoV-2, iar în următoarea perioadă, situația se va înrăutăți.

Jurma este de părere că guvernații din România evită să ia măsuri drastice pentru oprirea răspândirii coronavirusului.

Specialistul a explicat în mediul online care este opinia sa legată de situația actuală epidemiologică.

”Situația a devenit atât de tensionata cu încercarea Guvernului de a forța părinții să își trimită copiii la scoală indiferent de gravitatea situației epidemiologice, încât prefer să facem un pic haz de necaz înainte de a reveni la realitatea noastră întunecată.

Azi mi-a fost dat să aud ce mai mare aberație antivaccinare spusă public de o persoană panicată și isterică, ce părea scapătă de la balamuc: „Cercetătorii au descoperit că vaccinul produce sterilitate pe trei generațiiiiii!!!!”

Văleu muică! Păi dacă produce sterilitate, de unde mai apar a două și a treia generație?

Vezi că ai confundat vaccinul cu vecinul.

Tot azi m-a pufnit râsul când am auzit diverși miniștri din Guvern declarând că cetățenii trebuie să fie responsabili, că altfel va fi greu în spitale.

Trăim în raiul negaționiștilor. O să vedem iarăși un exod spre iadul capitalist unde proștii se vaccinează cu vaccinul care sterilizează și Guvernul își pedepsește cetățenii păzindu-i de boala care nu există.

Măcar așa știm sigur că daco-romanii vor fi singurii fertilizați prin infectarea obligatorie care se pregătește în școli.

Citeşte şi: Noi restricții în România. Masca devine din nou obligatorie în spațiile deschise

Gata cu râsul!

Un român moare de COVID la fiecare 7 minute, azi în România, și singurul lucru de care e în stare Guvernul să discute este cum să continue cu relaxarea și după 6 la mie.

Asta nu e amuzant, asta este diabolic.

Drept urmare, de săptămâna viitoare va muri un roman la fiecare 5 minute fără ca măcar un singur guvernant, sau parlamentar, sau președinte, să vină să ne spună că acesta e un preț prea mare pentru marea noastră relaxare” – a scris Octavian Jurma, pe pagina sa de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter