Matt Damon este All In pentru un nou film despre poker

De Adina Radu, pe

Un nou film cu şi despre poker îşi va face apariţia în curând pe ecrane cu Matt Damon în rolul principal. Vezi trailerul în articol.
Lui Matt Damon îi place foarte mult pokerul. De fapt, în trailerul filmului „All In – The Poker Movie” Damon spune că „este o senzaţie nemaipomenită să te pricepi la poker”.
„All In – The Poker Movie” va spune istoria pokerului, de la începuturile sale în cluburile underground din New York şi până la fenomenul mondial care este în zilele noastre.
Din păcate, pokerul a devenit o obsesie globală iar în Statele Unite s-au luat măsuri în această privinţă, guverul american închizând trei dintre cele mai mari website-uri de poker din lume.
Acest documentar despre poker va încerca să spună povestea ridicării, căderii şi renaşterii jocului de poker. Din distribuţie vor mai face parte Phil Hellmuth Jr, câştigătorul din 2003 al Campionatului mondial de poker Chris Moneymaker, Ira Glass, Frank Deford, Annie Duke, Kenny Rogers, Chris Ferguson, Howard Lederer şi Daniel Negreanu.
„All In – The Poker Movie” va ajunge în cinematografe pe 23 martie şi va fi disponibil pe iTunes începând cu 24 aprilie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter