Maria Păuna, make up artist-ul anului. A fost premiată de Gina Brooke!

De Erika Chivu, pe

Cunoscutul make up artist Maria Păuna a primit trofeul pentru cel mai bun make up artist al anului chiar din mâinile Ginei Brooke, cea ce se ocupă de machiajul Madonnei.
Gala Intraceuticals, care a avut loc săptămâna aceasta la Bucureşti, a premiat cele mai mari reuşite ale anului din industria frumuseţiI.
Printre cei care au urcat pe scenă pentru a primi trofeul s-a numărat şi Maria Păuna, care a fost aleasă make up artist-ul anului. Ea a primit trofeul de la Gina Brooke, celebră pentru că se ocupă de machiajul Madonnei şi al altor vedete de la Hollywood.
Schimbare de look by Maria Păuna: Iată cum poţi avea sprâncene perfecte prin repigmentare!
În cadrul aceleiaşi gale s-au mai decernat premii pentru cosmeticiana anului, cel mai bun doctor estetician, cel mai bun startup sau cea mai bună lansare de produse.
Maria Păuna, cunoscută ca un guru al sprâncenelor, este unul din cei mai cunoscuţi make up artişti din România. „Cred în frumos şi frumuseţe, în capacitatea umană de comunicare prin imagine, în nevoia fiecarei persoane de a-şi descoperi propria definiţie a armoniei dintre trup şi suflet, propria imagine ideală„, spune despre sine Maria Păuna.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter