Madonna: în lumina reflectoarelor şi a ultimelor certuri

De Adina Radu, pe

Deşi Madonna este regina muzicii pop, se pare că în ultima vreme nu se înţelege prea bine cu restul vedetelor de la Hollywood. Cu cine se mai cearta Madonna?
Cântăreaţa a câştigat un Glob de Aur pentru „Cea mai bună melodie originală” cu balada „Masterpiece”, cântată special pentru filmul ei, „W.E”. Acordarea acestui premiu Madonnei l-a nemulţumit pe soţul lui Elton John, David Furnish, care a replicat că „este clar că acordarea acestor premii nu are nimic de-a face cu meritul. Discursul ei de acceptare a fost stânjenitor şi narcisist, iar critica la adresa lui Lady Gaga arată cât de disperată este.”
Madonna nu este tocmai persoana care să treacă uşor peste insulte, cum a fost şi cazul lui Ricky Gervais care a făcut intrarea Madonnei pe scena Globurilor de Aur, spunând că este exact „ca o virgină”. Cântăreaţa l-a invitat instant să o ajute cu problema virginitatii pentru că nu a mai sărutat o femeie la televizor de foarte mulţi ani.
Să nu uităm desigur recentele discuţii despre Lady Gaga şi faptul că melodia „Born This Way” ar fi fost inspirată din melodia Madonnei, „Express Yourself”. La toate acestea adăugăm „greşeala” de pe covorul roşu al Globurilor de Aur: Madonna o călca pe rochie pe Jessica Biel.
Vedeta are clar un început de an tumultos, o recunoaştere pentru meritul regizoral şi un nou album, M.D.N.A, care ar trebui să apară în luna martie.
Voi ce credeţi? Sunt toate aceste mici înţepături doar nişte concidente sau Madonna încearcă cu disperare să ajungă din nou în atenţia publicului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter