Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

De Mădălina Manole, pe
După ce Loredana și Adrian Despot au părăsit juriul emisiunii “Vocea României“, iar Irina Rimes a devenit noul jurat, toată lumea se întreabă cine va ocupa cel de-al patrulea scaun rămas liber. 

Printre numele vehiculate se regăsesc și cel al Lorei, care, se pare, conform Click!, ar fi concurat deja cu Irina Rimes și ar fi pierdut în fața acesteia, dar și Alex Velea, Cornel Ilie de la “Vunk“ și Dan Bittman. Conform aceleiași surse citate, se pare că Adi Despot a părăsit “Vocea României“ fiind forțat de împrejurări, producătorii emisiunii alegând să nu-i mai reînoiască contractul, iar Loredana a ales să plece pentru a câștiga mai mult timp pe care să-l dedice propriilor sale proiecte.

Atât Cornel Ilie, care este regizor muzical la “Românii au talent”, cât și Dan Bittman, care a fost jurat la “X Factor”, au experiență în acest domeniu, însă, la rândul lui, Alex Velea deține o casă de producție și ar putea ajuta concurenții să se lanseze mai ușor pe piața muzicală, cu toate că deocamdată acesta se află sub contract cu Kanal D pentru emisiunea “Bravo, ai stil!”. Deocamdată nu a fost dat verdictul final, însă fanii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Citește și – Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. Violeta este o adevărată domnișoară

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter