Alex Ștefănescu, concurentul care a făcut show la „Românii au Talent”: „Am realizat că poate nu sunt chiar așa de necunoscut pe cum credeam” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2023, 10:20

Alex Ștefănescu a reușit să impresioneze juriul „Românii au talent”, în sezonul 13, și nu este prima dată pe scena emisiunii. Concurentul din emisiunea prezentată de Pavel Bartoș și de Smiley are 34 de ani și este de profesie actor, dar cochetează și cu muzica.

Alex Ștefănescu, concurentul care a reușit să impresioneze juriul „Românii au talent”, show difuzat la Pro Tv, mărturisește că inspirația de a compune muzica îi vine din bucurii sau supărări, din trăirile sale.

Concurentul a detaliat și ce reacții a simțit de la fiecare jurat în parte, după prestația lui pe scena „Românii au Talent”.

Alex Ștefănescu, concurentul de la „Românii au talent”, emoții la revederea cu Smiley și Pavel: „Întotdeauna îmi dau o stare bună”

Alex, ai revenit la Românii au talent după ce ai ajuns în urmă cu câțiva ani în finală. Cum a fost senzația să fii din nou pe această scenă?

Senzația e unică și emoțiile sunt mereu acolo. În 2018 am participat cu „Trilogia despre România” – trei piese despre țara noastră, așa cum o văd eu. Anul acesta am revenit cu un număr mai personal: condiția artistului talentat și necunoscut, pe care o cunosc binșor, aș spune.

Piesa se numește „Sunt bun, dar nu sunt cunoscut”. M-am bucurat să mă revăd cu Smiley și Pavel, care întotdeauna îmi dau o stare bună. Iar după ce am vorbit cu juriul, am realizat că poate nu sunt chiar așa de necunoscut pe cum credeam.

Ce așteptări ai avut de la această apariție și cum ți s-au părut reacțiile juraților?

Cred întotdeauna în ceea ce fac, așa că așteptările au fost de bine. Fiecare dintre cei patru jurați are o personalitate diferită și mi-a plăcut să le observ. Andi a văzut showman-ul din mine. De la Andra simt un fel de susținere caldă, ca de soră mai mare.

De la Dragos am simțit înțelegerea și provocarea jucăușă a colegului de breaslă (fiind actori amândoi) care s-a jucat un pic cu emoțiile mele când, inițial, a votat NU, ca să vadă cum reacționez. Iar Bobo, m-a bucurat prin faptul că știa de mine și muzica pe care o fac în afara emisiunii.

Alex Ștefănescu: „Abia dacă pot ieși să-mi mai iau o cutie de lapte fără să fiu asaltat de domnișoare care-mi cer să le semnez pieptul”

Ne poți povesti puțin de unde îți iei inspirația pentru melodiile tale?

Din bucuriile, supărările, anxietățile și gândurile mele pe care am învățat să le transpun în versuri și să le condimentez cu comedie ca să se așeze și în sufletul publicului și să-l panseze. Funcționează!

Ce zici, ești mai cunoscut după această apariție?

Abia dacă pot ieși să-mi mai iau o cutie de lapte fără să fiu asaltat de domnișoare care-mi cer să le semnez pieptul. Glumesc. Sunt mai cunoscut și voi munci dublu ca să dublez efectul… nu pentru mine, căci mie îmi place mult și liniștea, dar pentru muzica pe care o fac. Cred că merită să fie auzită de cât mai multă lume.

Ce urmează în perioada următoare pentru tine? Unde te mai pot vedea oamenii?

Concerte și radio. Pe 18 martie, bucureștenii mă pot vedea în concert la Unteatru. Urmează să mai programez și altele, în capitală și în țară, deci oamenii să stea cu ochii pe Instagram-ul meu ca să afle când și unde. În rest, toată țara mă poate auzi la Kiss Fm, de luni până vineri, de la 16 la 19, unde sunt prezentator într-o frumoasă emisiune radiofonică, împreună cu colega mea Ana Moga. Și la Românii au Talent în următoarea etapă… acolo mă vor vedea, clar!

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter