Lidia Buble va face parte din juriul emisiunii “Bravo, ai stil!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 ianuarie 2019, 12:38
Surprize în această săptămână în cea mai iubită emisiune de fashion din România, “Bravo, ai stil!”. Fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici li s-au pregătit noutăți de maximă importanță, atât în ceea ce privește componența juriului, cât și a concurentelor.

Odată cu eliminarea Mirelei din show, în Gala precedentă, iată ca celor 9 fete aspirante la titlul de Cea mai stilată femeie din România, li se alătura o nouă candidată pentru acest titlu. O altă noutate a acestei săptămâni “Bravo, ai stil!” este dată de faptul că celor trei jurați cu state vechi, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, li se va alătura o artistă care a cucerit podiumurile muzicale din Romania.

Lidia BUBLE JURIU BRAVO AI STIL

Pe parcursul celor patru zile de competitive, difuzate în această săptămâna, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline “Bravo, ai stil!”. Artista se află pentru prima dată în platoul show-ului, declarându-se o fană înfocată a competiției de modă:  “Voi încerca să fiu drăguță cu toate fetele!“ – a transmis Lidia Buble.

Lidia BUBLE BRAVO AI STIL

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter