La 60 de ani, Sharon Stone are un nou iubit mult mai tânăr decât ea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 19:14
Sharon Stone își trăiește viața la maxim și fără prejudecăți. Actrița, care pe 10 martie anul acesta va împlini vârsta de 60 de ani, tocmai a început o nouă relație de dragoste, iar alesul inimii sale este un bărbat extrem de atrăgător și... mult mai tânăr.

Sharon Stone este deja recunoscută pentru atracția pe care o are față de bărbații mai tineri și nu ar fi prima oară când protagonista din Instinct primar și-ar da frâu liber pasiunii și s-ar iubi cu un partener cu mulți ani mai mic. Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat la o premieră a unui film din New York, iar apoi, îmbrățișați, au plecat către un restaurant unde au luat cina.

Sharon Stone

Chiar dacă nu au dat nicio declarație, nu este niciun dubiu că cei doi sunt împreună, având în vedere că s-au sărutat pătimas și fără restricții în văzul tuturor. Însă, ceea ce este mai puțin cunoscut presei din America, deocamdată, este întocmai identitatea chipeșului tânăr.

Sharon Stone iubit nou

Sharon Stone a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg timp de 6 ani, până în 1990, iar din 1998 a fost căsătorită cu Phil Bronstein, ca o coincidență, tot 6 ani. Sharon nu a născut niciodată, însă a devenit mamă adoptivă pentru Roan Joseph Bronstein, băiatul adoptat în timpul celui de-al doilea mariaj, iar ulterior a mai adoptat încă doi copii.

Citește și Nu ne așteptam la asta! Cum arată Sharon Stone în costum de baie

Citește și – Cine este și cum arată tatăl lui Cabral: “A venit să mă ia în Congo”

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter