Justin Bieber a primit la aniversarea de 18 ani o mașină eco

De Dana Musceleanu, pe

Cântărețul Justin Bieber, idolul adolescentelor din toată lumea, împlinește azi 18 ani. Primul cadou aniversar l-a primit aseară, de la managerul sau Scooter Braun, care i-a adus o mașină electrică Fisher Karma pe platoul emisiunii “The Ellen DeGeneres Show”, unde era invitat.

Înainte de a-i oferi cadoul, Scooter Braun și moderatoarea Ellen DeGeneres au ținut să-l tachineze puțin pe interpretul hitului “Baby”.

“Muncesti foarte, foarte mult. Întotdeauna am țipat la ține să nu-ți mai iei chestii strălucitoare. Ei bine, acum am cam încălcat eu regulă asta”, i-a spus managerul făcându-l pe Bieber să fie din ce în ce mai intrigat.

“Am vrut să mă asigur că atunci când mergi cu mașină nu daunezi mediului în niciun fel” a adăugat Braun, iar DeGeneres a plusat afirmând: “Este foarte dificil să iei o masina!”.

Surpriza a fost maximă când artistul a fost pus față în față cu noul lui prieten pe patru roți, un superb autoturism electric de lux Fisher Karma, alimentat de panouri solare.

Rămâne de văzut ce cadou va primi de la iubita sa, Selena Gomez, despre care săptămâna trecută s-a zvonit că ar fi însărcinată. Wink

Cum în America majoratul se sărbătorește abia la 21 ani, îi urăm lui Justin maturizare plăcută în continuare!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter