Jeni, fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, intră în televiziune

De Mădălina Manole, pe
Eugenia Tudor, fiica cea mică a regretatului scriitor și om politic, Corneliu Vadim Tudor, intră în televiziune și va putea fi văzută aproape în fiecare zi pe micile ecrane.

Jeni, așa cum este alintată de cei dragi, a debutat astăzi pe sticlă, la postul de televiziune Antena Stars. Mezina familiei este noul reporter al emisiunii Star Matinal, emisiune prezentată de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.Eugenia Tudor, jeni, fiica miica a lui vadim tudor

“Avem o surpriză, echipa noastră se mărește”, a anunțat Răzvan, care a fost imediat completat de colega sa de platou: “Va fi alături de noi în fiecare dimineață”, – a dezvăluit Natalia cu referire la Jeni.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Tribunul a avut două fiice, pe Eugenia, în vârstă de 22 de ani, și pe Lidia, 27 de ani. Jeni și-a exprimat încă de acum câțiva ani dorința de a intra în televiziune și iată că visul i s-a îndeplinit. Vizibil emoționată de noua postură, mezina lui Vadim Tudor a zâmbit larg în fața camerei demonstrând că este pregătită pentru această mare provocare din cariera sa.

Citește și – Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit când vor face cununia religioasă

Citește și – Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

Sursă foto: captură video, Libertatea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter