Jay Zan, starul din Sex and the City 2, a pozat sexy pentru Mihaela Drafta

De Diana Zagrean, pe

Mihaela Drafta l-a cooptat în noul ei proiect fashion pe renumitul model internaţional, Jay Zan, cel care a jucat şi în filmul Sex and the City 2.
Designerul român va lansa săptămâna viitoare, în parteneriat cu Bogdan Vlădău, prima linie de şorturi de baie masculine premium, MOB, iar Jay Zan va fi imaginea brandului.
Manechinul a fost fotografiat în ipostaze extrem de sexy de către celebrul Maurizio Montani, fotograful care a derulat campanii pentru Mangano, Vicedomini, Francesca si a lucrat cu Kate Moss şi Jon Kotajarena.
Jay Zan este modelul care le-a impresionat pe cele patru actriţe din Sex and the City 2, şi în mod special pe Samantha, ieşind din piscina şi etalându-şi trupul perfect.
Tânărul de origine olandeză, născut şi crescut în Spania, este unul din cele mai bine cotate modele masculine din lume şi a derulat campanii pentru Emporio Armani, Laura Biagiotti, Paul&Shark, Oroblu, Issey Miyake, Grigio Perla, Clear Men şi Boggi. Este, în acelaşi timp, un bărbat extrem de curtat, trăsăturile sale fiind considerate aproape perfecte.
Jay Zan a pozat în şorturile de baie realizate de Mihaela Drafta, la studioul lui Maurizio Montani din Verona Vecchia, sub o cascadă de apă.
Jay Zan, starul din Sex and the City 2, a pozat sexy pentru Mihaela Drafta
„Jay este pe cât de frumos şi de celebru, pe atât de modest. Nu a avut aere de star, nu a schiţat niciun gest considerat de mulţi drept ‘fiţă’. A intrat în rol instantaneu, dovedind un profesionalism desăvârşit. Am avut în acelaşi timp alături un fotograf de exepţie. Maurizio a făcut ca totul să se deruleze natural, firesc, fără nicio piedică. Sunt onorată că am avut ocazia să lucrez cu asemenea profesionişti”, declară Mihaela Drafta.
Linia de şorturi de baie MOB va fi lansată marţea viitoare printr-un eveniment desfăşurat marţi la Pescariu Sports&Spa, urmând ca apoi să fie propulsată pe piaţa internaţională.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter