Ionela Prodan și-a făcut testamentul. Cum și-a împărțit averea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 11:51
Ionela Prodan și-a făcut testamentul în urmă cu ceva timp și și-a împărțit averea între fiicele sale și nepoți. Îndrăgita artistă de muzică populară se află în continuare internată în spital, starea sa fiind stabilă după ce infecția la inimă a recidivat.

Ionela Prodan a dezvăluit de curând, în cadrul unei emisiuni televizate, că a fost responsabilă și și-a făcut testamentul, împărțind echitabil averea între fiicele sale: „Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei nepoți de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a mărturisit Ionela Prodan.

Ionela Prodan alaturi de fiicele sale, Anamaria si Anca

Atât Anamaria Prodan, cât și sora sa mai mică, Anca, dar și nepoții, sunt prezenți în fiecare zi la spital pentru a o supraveghea  fără întrerupere pe Ionela Prodan. Artista a fost vizitată ieri și de Elena Merișoreanu, colega sa de scenă, iar aceasta a declarat că starea înterpretei de muzică populară este una stabilă și bună, ba mai mult, este pusă pe glume și binedispusă.

Citește și – S-a elucidat misterul! Ce se întâmplă, de fapt, cu Ionela Prodan

Citește șiMesajul înduioșător transmis de Anamaria pentru mama sa

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter