Imaginea groazei! Cum își îngroapă ucrainenii soldații și civilii uciși de ruși

De Unica.ro, pe

Noi imagini de groază din războiul din Ucraina au apărut în mediul online. Într-o postare făcută pe rețeaua socială Twitter a fost publicată o fotografie cu locuitorii ucraineni din Mariupol care îngroapă victimile conflictului militar pornit de Rusia într-o groapă comună.

Sub bombardamentele constante ale Rusiei asupra orașului port asediat, din sudul Ucrainei, mai mulți muncitori ucraineni au fost fotografiați în timp ce îngropau în grabă, fără slujbă religioasă, trupurile neînsuflețite ale soldaților și civililor ucraineni uciși de ruși. Morgile din oraș sunt pline, nu mai fac față numărului mare de morți, iar multe dintre victimele războiului se află încă, decedate de zile bune, în locuințe.

Autoritățile spun că nu mai pot aștepta să organizeze înmormântări individuale, așa că au decis să îngroape cadavrele într-un șant comun, săpat într-un cimitir vechi din oraș, notează presa străină.

Citeşte şi: O publicație din Rusia scrie că Zelenski s-ar ascunde în România. Până unde poate merge propaganda rusească

Citeşte şi: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Citeşte şi: Sondaj. Ce cred românii despre războiul din Ucraina

Citeşte şi: Cum a reușit o ucraineană să doboare o dronă cu un borcan cu murături: „Dacă începea să tragă în mine?”

Trupurile neînsuflețite ale ucrainenilor sunt învelite în covoare sau pungi din plastic și aruncate în groapă. În cursul zilei de marți au fost îngropate acolo 40 de cadavre, iar miercuri au mai venit 30. Rudele sau apropiații decedaților nu sunt prezenți la această îngropare comună, iar muncitorii locali care pun decedații în șanț se mișcă foarte repede, de teamă să nu fie bombardați de ruși.

Foto – Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter