BREAKING NEWS: George Copos şi Cristi Borcea, condamnaţi la închisoare în Dosarul Transferurilor

De Sandra Sarbu, pe

Acţionarul majoritar al clubului de fotbal Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor.
George Copos a fost achitat în luna aprilie a acestui an în dosar, însă procurorii au făcut recurs, astfel că de această dată a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, scrie Adevărul. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată.
În acelaşi dosar sunt vizaţi şi Jean Pădureanu, care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, Mihai Stoica la patru ani de închisoare, iar Cristian Borcea la şapte ani de închisoare.
Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la 5 ani de închisoare pe George Copos în dosarul în care procurorii anticorupţie au contestat decizia Tribunalului Capitalei de achitare a celor opt oameni de fotbal judecaţi pentru tranzacţii ilegale privind 12 transferuri de jucători către cluburi din străinătate.
Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători, respectiv Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, anunţă Realitatea. Dosarul vizează transferurile fotbaliştilor, făcute între anii 1999 şi 2005, care au prejudiciat patru cluburi de fotbal cu peste 10 milioane de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter