Gabriela Cristea, detalii despre botez

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 martie 2018, 16:13
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit, în sfârșit, data când va fi botezată micuța Victoria Bella Margot. Evenimentul se anunță a fi magic și plin de surprize pentru invitați.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima oară în luna septembrie 2017, însă nu s-au grăbit cu creștinarea fetiței, așteptând ca vremea să se îmbunătățească. Odată cu primele raze ale soarelui, fericiții părinți au făcut și marele anunț, botezul Victoriei având loc imediat după Paște. Fericitul tătic, Tavi Clonda, plănuiește chiar să cânte la botezul fetiței sale și deja știe ce culori vor asorta atmosfera: “Nu am amânat botezul, e chiar mai repede decât ne așteptam. Da. Am stabilit data, în sfârșit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar știm data, ca să putem să facem invitațiile. Cred că o să cânt și eu. Tema este ‘Trăiește-ți visul’ și culoarea aleasă este mov”, – a declarat Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, la Kanal D.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda - botez victoria margot

Citește și – Alessia nu are voie să-și țină copilul în brațe. Care este motivul dureros

Cei doi părinți celebri, nu numai că se pozează aproape zilnic cu micuța Bella Victoria, dar i-au făcut și cont de Instagram. Aceștia, profitând de vremea frumoasă din weekend, au ieșit la plimbare în parcul Mogoșoaia, alături de Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, și micuța Petra, iar momentele amuzante le-au împărțin imediat cu prietenii virtuali.

Citește și – Roxana Ciuhulescu și-a etalat burtica de gravidă. Iată ce exerciții face vedeta la sala de fitness

Citește și – Cristian Boureanu a pierdut definitiv custodia fiicei sale

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter