Freakquency, câştigãtorii România Danseazã, şi-au primit premiul azi la Neatza

De Unica.ro, pe

Mihai Bendeac, mesaj impresionant pentru Rãzvan de la Neatza
A fost veselie mare în aceastã dimineaţã în platoul emisiunii „Neatza cu Rãzvan şi Dani”! Mihai Bendeac şi Jorge au venit sã înmâneze marele premiu, de 50 000 de euro trupei Freakquency – câştigãtorii primului sezon „România Danseazã”.
Bolo, Bugy, China, Nano, JR, Sorrow şi Şoarece şi-au ţinut promisiunea din finala show-ului şi au deschis douã şcoli de dans, una  în Bucureşti şi una în Bragadiru, oferindu-le totodatã şansa de a frecventa câteva cursuri gratuit copiilor fãrã posibilitãţi materiale. Tot ceea ce trebuie sã facã aceştia este sã înscrie pe site-ul trupei, www.freakquency.ro.
Glumele s-au ţinut lanţ pe parcursul întregului moment: Mihai Bendeac a fãcut furori cu bustul sãu pe care era inscripţionat mesajul “Sunt fan Rãzvan” şi nu s-a dat în lãturi de la munca de reporter pentru bãieţii de la Freakquency – “Vã daţi seama cine sunt eu, dacã Bendeac e fanul meu?!” a spus amuzat Rãzvan. Tot el a glumit şi pe seama marelui premiu, de 50 000 de euro pe care l-au înmânat câştigãtorilor: “Am fi dat 200 000 de euro, dar a trebuit sã îl plãtim şi pe Bendeac”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter