Fiica vitregă a ministrului rus de Externe, Sergei Lavrov, afectată de sancțiunile britanicilor

De Unica.ro, pe

Marea Britanie a anunțat noi sancțiuni ce vizează peste 55 de persoane și companii rusești, dar și șase entități bieloruse, în contextul războiului din Ucraina. În urma aplicării sancțiunilor, companiilor vizate li se vor îngheța activele, iar persoanelor li se va interzice să călătorească dinspre sau înspre Regatul Unit.

Pe lista sancțiunilor se află și Polina Kovalev, fata vitregă a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov. Ea are în Londra o proprietate de  peste 4 milioane de lire sterline. Polina este fiica Svetlanei Poliakova, o femeie cu care Lavrov are o relație din anii 2000, notează presa internațională.

Citeşte şi: Unii taximetriști români păcălesc refugiații ucraineni. Cât le cer pe curse celor care fug din calea războiului

Porivit informațiilor obținute de fundația de anticorupție condusă de liderul opoziției Alexei Navalnyîi, Svetlana Poliakova are un apartament în Moscova de 5 milioane de lire sterline și îl însoțește pe Lavrov în călătoriile pe care le face în interes de serviciu.

Fiica ministrului rus are 26 de ani, s-a născut în Rusia, dar trăiește în Londra. Polina are studii în economie și strategii de afaceri. Apartamentul pe c are îl are a fost achiziționat în 2016, cu 4.4 milioane de lire sterline, are piscină, sală de sport, SPA și home cinema. Acolo, Polina stă cu un bărbat despre care se spune că ar fi partenerul ei.

Foto – Twitter / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter