Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă: „Nu te transforma și tu în Philipp Plein”

De Mădălina Manole, pe
Felix Baumgartner a reușit să încingă rețelele sociale cu o fotografie în care apare iubita sa, Mihaela Rădulescu, relaxându-se goală în cadă și răsfățându-și în spumă trupul sculptat.

Mihaela Rădulescu nu este la prima fotografie în care apare aproape goală pe rețelele de socializare, dar de această dată a reușit să surprindă și mai mult, deoarece imaginea cu pricina a fost publicată chiar de iubitul acesteia, Felix Baumgartner, pe contul său de Instagram.

Mihaela Radulescu, goala in cada, foto felix

După muncă, mă duc imediat acasă” – a fost mesajul lui Felix Baumgartner, care a însoțit imaginea sexy. Aprecierile și comentariile nu s-au lăsat mult așteptate, însă, cu toate că unii dintre prietenii virtuali l-au încurajat să ajungă mai repede acasă, alții l-au criticat pentru postare: „Te rog nu te transforma și tu în Philipp Plein. Ea merită ceva mai mult decât să o arăți întregului internet. Cred că un gentelman ar trebui să păstreze asta doar pentru ochii săi, chiar dacă arată minunat.” – a fost unul dintre comentariile critice ale unui internaut.

mihaela radulescu in costum de baie 3

Citește și – Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: “Mi-a schimbat întreaga garderobă”

Citește și Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner au sărbătorit trei ani de relație

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter