Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o noua logodna

De Dana Musceleanu, pe

De ziua ei, Ellie White le-a sustinut celor peste 100 de invitati un concert de 15 minute la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, dupa care a primit de la iubitul sau, Doru Tinca, un inel de logodna. Al doilea!

“Dupa primul inel de logodna ar fi trebuit sa urmeze verigheta, insa noi suntem neconventionali… asa ca ne-am mai logodit odata.” a declarat artista cu privire la gestul iubitului ei care ii este, de altfel, si manager. Tocmai de aceea a imbinat probabil un eveniment din viata personala cu unul din viata profesionala si a lansat in aceeasi seara teaserul clipului “Sete de noi”, ce il are in rolul principal pe actorul George Pistereanu.

Inelul? A fost comandat in Statele Unite, este cu diamante, valoreaza peste 10.000 de euro si este „cel mai frumos cadou primit vreodata” dupa cum declara beneficiara lui.

La petrecerea aniversara a lui Ellie White au luat parte actorul George Pistereanu, Cori Gramescu, Amna, baietii din trupa Zero, trupele Deepcentral si Deepside Deejays, Maria Andrei si Nick Kamarera.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter