Doi tineri s-au aruncat de pe un bloc de 14 etaje, legați la mâini

De Oana Savin, pe
Un tânăr de 18 ani și iubita lui în vârstă de 20 de ani din Rusia, s-au aruncat, legați la mâini, de pe un bloc de 14 etaje, cazul șocând întreaga țară.

Sinuciderea celor doi tineri a stârnit un val de emoție printre ruși, mai ales că băiatul, Roman Shingarkin, este fiul unui fost deputat rus, Maxim Shingarkin.

Tinerii au sărit, pe data de 18 august, legați unul de celălalt cu cătușe la mâini.

Roman, care era student la economie, a postat pe contul său de Vkontakte (un site de socializare rus) o imagine în care apărea cuvântul „sinucidere”, construit din piese de lego și două mâini împreunate.

Doi tineri s-au aruncat de pe un bloc de 14 etaje, legați la mâini

Foto: Poza de profil a lui Roman Shingarkin de pe Vkontakte

Citește și: O femeie din Iași a încercat să nască acasă, dar a fost la un pas de moarte. Medicii vor să facă plângere penală

În ultimul său mesaj pe contul de socializare tânărul explica faptul că viața lui a devenit ”un lanț de suferințe” și că ”este mai bine așa”, potrivit Meduza.io.

Când citiţi asta, sunt deja mort. Sper să fiu mort. Nimeni nu trebuie pedepsit, doar noi suntem de vină. Noi suntem propriii noştri judecători. Sunt doar un om trist„, a scris băiatul pe rețeaua de socializare înainte de a-și lua viața.

Iubita lui Roman, Alexandra Solovyova, era studentă la Medicină la un colegiu din Pushinko. Și pe pagina ei de Vkontakte, înregistrată sub un pseudonim bărbătesc, a fost postată o scrisoare de adio și același avatar ca cel al lui Roman.

Roman Shingarkin a devenit cunoscut după ce presa rusă și internațională a scris despre el în urma participării la protestele din 26 martie 2017 organizare de activistul Alexey Navalny opozant al lui Vladimir Putin.

Atunci, Roman a fost filmat urcat pe un stâlp de iluminat în încercarea de a evita să fie arestat. Înregistrarea momentului în care este reținut de poliție s-a viralizat în Rusia pe rețelele de socializare.

Citește și: O femeie a aflat că suferă de cancer după ce a postat o fotografie pe internet cu unghiile sale

În cazul dublei sinucideri, poliția a lansat o anchetă. Însă, presa rusă a scris că Shingarkin a mai avut tentative de sinucidere, iar Alexandra s-a aflat la prima.

Potrivit unei surse apropiată investigatorilor, cei doi tineri erau forțați să se despartă luna viitoare, aceasta fiind o posibilă cauză a deciziei extreme.

Sursă foto: Meduza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter