Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar fi în stare gravă din cauza unui atac de cord

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 14:59

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar fi suferit un atac de cord și ar fi în stare gravă, a dezvăluit pe rețelele de socializare Leonid Nevzlin, un om de afaceri rus care trăiește în Israel.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a dispărut brusc din spaţiul public în urmă cu ceva timp, iar omul de afaceri rus Leonid Nevzlin, care s-a refugiat în Israel, a dezvăluit că acesta ar avea grave probleme de sănătate.

Citește și: Volodimir Zelenski: „Soldații ruși violează fete minore și copii foarte mici. A fost chiar și un bebeluș!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Incredibil ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă!”

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar fi în stare gravă din cauza unui atac de cord

Şoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supravieţuieşte. A avut brusc un atac de cord masiv, este la Terapie Intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că atacul de cord nu ar fi putut avea loc din cauze naturale, a scris Nevzlin pe pagina sa de Facebook, potrivit Adevărul.

Acesta a mai afirmat că 20 de generali ai Ministerului Apărării din Federaţia Rusă ar fi fost arestați. Aceștia ar fi furat încă din 2014 bani din fondurile alocate de Vladimir Putin pentru pregătirea războiul din Ucraina. Suma s-ar ridica la aproximativ 10 miliarde de dolari.

În 2003, oligarhul rus Leonid Nevzlin a fugit din țara sa în Israel, după ce Rusia a pornit o investigație asupra companiei sale petroliere Iukos. Asociatul acestuia, Mihail Hodorkovski, a fost închis de un tribunal din Moscova sub acuzaţia de fraudă şi, mai târziu, de delapidare şi spălare de bani.

Nevzlin ar fi fost condamnat în lipsă la închisoare pe viață.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter