Divorț la Casa Albă. Donald Trump Jr a fost părăsit de soție

De Mădălina Manole, pe
Donald Trump Jr, fiul cel mare al președintelui Americii, divorțează după 12 ani de căsătorie. Zvonurile despre marea despărțire apăruseră încă de la începutul anului, însă pană acum nu fuseseră confirmate.

Anunțul oficial a fost transmis chiar de către cei doi soți, printr-un comunicat de presă, iar actele de divorț au fost deja depuse: „După 12 ani de căsătorie, am decis să ne despărţim. Vom avea mereu un enorm respect unul faţă de celălalt şi pentru familia noastră. Avem împreună cinci copii frumoşi care rămân prioritatea noastră. Cerem să ne fie respectată viaţa privată în această perioadă”, au anunţat cei doi soţi într-un comunicat difuzat de purtătorul de cuvânt al Trump Organisation. 

Donald Trump Jr alaturi de sotia sa, Vanessa, si cei cinci copii

Donald Trump Jr alături de soția sa, Vanessa, și cei cinci copii

Se pare că în procesul de divorț nu se va disputa nici averea și custodia copiilor, soția lui Donald Trump Jr, Vanessa Trump, nedorind custodia completă, transmite Daily Mail. Se pare că la baza despărțirii stă distanța dintre cei doi soți apărută ca urmare a faptului că Donald Jr călătoresște foarte mult în interes de afaceri: „Problemele sunt de mult timp prezente. Cuplul spera să rămână împreună pe perioada mandatului lui Trump, însă a devenit tot mai greu să-şi rezolve aceste probleme. El nu este niciodată prezent”, a declarat o sursă apropiată celor doi soţi pentru publicația New York Post.

Donald Trump Jr. și fostul fotomodel Vanessa Kay, ambii în vârstă de 40 de ani, sunt căsătoriți din anul 2005 și au împreună cinci copii, două fetițe și trei băieți.

Citește și – Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară despre familia sa

Citește și – Gigi Hadid si Zayn Malik s-au despărțit

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter