Diana Matei, atacată de câinii comunitari

Diana Matei a fost atacată în plină zi de cinci câini fioroși care au reușit să îi provoace răni destul de grave și să o îndemne pe artistă să facă un apel la toți cetățenii pentru conștientizarea acestui pericol care sunt câinii comunitari.
„Zilele trecute veneam de la repetițiile pe care le aveam pentru un eveniment în zonă Băneasa și nu mică mi-a fost mirarea când m-au atacat în plină stradă cinci câini. Mi-au sfâșiat blugii care s-au dovedit extrem de utili pentru că, fiind evazați, au făcut că animalele să nu mă rănească prea tare. Eram extrem de speriată și nu aveam cui să mă adresez, treceau mașini pe lângă mine dar nimeni nu a oprit să mă ajute. Astfel mi-am dat seamă cât de cruzi sunt românii la suferința celor din jur”, a mărturisit artista.

Se pare însă că pe Diana a ajutat-o într-un final un trecător care a reușit să izgonească animalele: „La un moment dat un domn care trecea prin zonă m-a văzut stringand ajutor și a dat dovadă de mult curaj, izgonindu-i pe cei cinci câini. Am sunat rapid un prieten care m-a dus direct la spital pentru a-mi face vaccinul antirabic. Într-un final am reușit să-mi onorez și concertul din seară respectivă și, cu mult fond de ten și anticearcăn, mi-am acoperit urmele de mușcături. Nu am crezut că o să trec prin așa ceva și am devenit cu această ocazie conștientă de primejdia pe care o reprezintă aceste animale, atât pentru adulți cât și pentru copii. Agresivitatea de care dau dovadă este înfiorătoare și cred că trebuie să luăm măsuri împotrivă acestei primejdii”, a mai adăugat artistă.

Diana Matei va lansă în curând un nou single intitulat „Maria te quiero”, ce aduce o schimbare de stil din partea artistei.

„Noua piesă este extrem de fresh și are un concept inedit. Promovez acum un nou stil muzical care îmbină modernul cu influențe muzicale din diferite zone ale lumii. Ne-am jucat cu instrumentele și cu vocea și a ieșit ceva deosebit, ce sper să placă publicului”, declară Diana Matei.

Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter