Depeche Mode în formă maximă pentru concert după antrenamentele şi tratamentele Spa la World Class!

De Unica.ro, pe

Asteptam toţi cu sufletul la gură show-ul live Depeche Mode ce se anunţă spectaculos astăzi pe Arena Naţională din Bucureşti.
Concertul trupei Depeche Mode va asigura participantilor un spectacol super energic, intrucat  Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher  se anunta in forma maxima,  dupa antrenamentele in sala de fitness si tratamentele Spa la World Class at The Grand.

Cazati in incinta hotelului  JW Marriott Bucharest Grand Hotel, acestia au ales sa-si petreaca o mare parte din timpul de dinaintea “evenimentului anului”  in primul club high- class  de fitness infiintat acum 13 ani- World Class at the Grand. Atat marti cat si miercuri acestia si –au desfasurat programul  obisnuit de antrenament in sala de fitness si s-au relaxat cu masaje somatice  la Spa by World Class.

Clientii  si staff-ul clubului s-au bucurat enorm de prezenta trupei Depeche in sala, intrucat membrii acesteia  s-au dovedit extrem  de sociabili, oferind poze si fotografii la discretie. Chiar si in viata unora din cele mai importante persoane de pe glob, este dovedita importanta miscarii fizice indiferent de imprejurari, care asigura  un trup si o minte sanatoasa si o calitate sporita a vietii.

Multe vedete au trecut pragul  World Class- cea mai mare retea de fitness din Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter