Depeche Mode, concert în București. Când va avea loc evenimentul

De Unica.ro, pe

Formația britanică Depeche Mode a anunțat că va concerta în București, pe Arena Națională. Biletele vor fi puse în vânzare în data de 7 octombrie.

Depeche Mode revine în România cu un concert ce face parte din turneul mondial „Memento Mori”, care va începe în luna martie a anului viitor în America de Nord și va ajunge în luna mai și în Europa. Albumul ce va fi lansat în primăvara lui 2023 este al 15-lea din istoria trupei britanice.

Am început să lucrăm la acest proiect la începutul pandemiei, iar temele sale au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm deoarece suntem siguri că asta ar fi vrut să facem. Acest lucru a dat proiectului și mai multă însemnătate. Lui Fletch i-ar fi plăcut acest album. Abia așteptăm să îl împărtășim cu voi în curând și abia așteptăm să vi-l prezentăm live la concertele de anul viitor, a transmis Martin Gore în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc marți, 4 octombrie, la Berlin, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Loretta Lynn a încetat din viață. Artista avea 90 de ani

Andreea Bănică și-a surprins fanii cu o postare în care apare nemachiată. „Eu am 53 de ani și arăt mai fresh!”

Alina Eremia și-a speriat fanii. A apărut cu un ochi vânăt

Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look. A stat opt ore la salonul de înfrumusețare

Depeche Mode, concert în București. Când va avea loc evenimentul

Evenimentul se va desfășura pe Arena Națională din București pe data de 26 iulie 2023. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 7 octombrie, de la ora 10:00.

Trupa Depeche Mode, inclusă în 2020 pe lista „Rock & Roll Hall of Fame”, a mai concertat în România de câteva ori, la București și în Cluj-Napoca.

Turneul „Memento Mori” va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Este pentru prima oară când Dave Gahan și Martin Gore se vor afla pe scenă fără membru fondator și claviaturistul trupei, Andrew Fletcher, care a murit în luna mai a acestui an.

În luna mai, colegii săi au anunțat că „Fletch” a suferit o disecţie aortică – ruptură a unei artere a inimii – în timp ce se afla acasă, iar asta i-a cauzat decesul.

Fletch a avut o inimă de aur şi era acel om pe care te puteai baza în orice moment, fie că era vorba despre o conversaţie spirtuală, o glumă bună sau o bere rece. Suntem alături de familia sa şi vă rugăm să vă gândiţi la ei şi să le respectaţi intimitatea”, au transmis membrii formației după disparția bruscă a colegului lor.

Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri și concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din toată lumea, Depeche Mode rămâne un nume de referință în industria muzicală internațională.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter