Danny D de la “Pariu cu viaţa” se lansează solo

De Diana Zagrean, pe

Cântă de la 7 ani şi are deja ceva de muzică ani în spate. La 16 ani se poate lăuda cu multe realizări, atât în muzică cât şi în televiziune.
Sezonul trecut a apărut în „Pariu cu viaţa”, de la Pro TV ca figuraţie specială şi cântă cu Inventive Sound, cu care a lansat mai multe piese, printre care şi „Atraction”.
„Am inceput sa cant de la 7 ani, am luat ore de canto in particular de la profesorul Pop Cornel, care m-a si descoperit si a avut incredere in mine inca de la inceput. În 2009 am inceput sa imi scriu propriile melodii si sa le inregistrez, dupa care am inceput sa fac parte dintr-o trupa de dans numita ‘GoldMask Crew’ cu care am inceput drumul in muzica , ei erau dansatorii mei iar eu cantam impreuna cu coordonatorul trupei care era si rapper [Zoltan Ionut] , au inceput spectacolele prin orasul de unde provenim noi [Ludus] pe la tot felul de festivaluri si evenimente am fost invitati si publicul a inceput sa ne pretuiasca munca , ceea ce ne-a dat impulsul de a merge mai departe , trupa s-a desfiintat in 2011 cand eu am fost nevoit sa ma mut la Cluj Napoca ca sa imi continui studiile [Liceul de arta dramatica si Coregrafie – Octavian Stroia] , am ramas artist solo iar trupa Gold Mask Crew a ramas doar o trupa de dansatori [Au ajuns in finala la Romanii au talent] .

Proiectul Inventive Sound & Danny D , a inceput in 2011 , cand a fost cooptat în echipă. „M-au placut iar apoi mi-a propus sa fiu ‘vocea’ proiectului lor, am acceptat si asa a inceput totul”.
Danny D de la “Pariu cu viaţa” se lansează solo
Planurile de viitor, as dori ca sa incep un noua proiect in paralel cu cel Inventive Sound & Danny D , cariera solo ‘Danny D’ , imi doresc ca acest proiect sa prinda bine la publicul din Romania , si sa scot cat mai multe melodii de succes iar in paralel o sa incerc sa imi construiesc si o cariera in teatru si actorie , fiind a doua mare pasiune a mea.
Timpul liber il petrec in studio , repetand sau la orele de actorie . Timpul pentru mine inseamna muzica , teatru si concerte, e ceea ce imi place cel mai mult sa fac asa ca tot timpul imi este dedicat muzicii si teatrului.
Următorul proiect va fi cu Chris Thrace alias Cristian Tarcea, cel care îi va compune următoarea piesă. Staţi cu ochii pe Danny D pentru că vă pregăteşte multe surprize!

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter