Dana Chera se retrage de la TV. Prezentatoarea intră în concediu de maternitate

De Mădălina Manole, pe
Dana Chera, ex Grecu, nu va mai fi văzută la televizor pentru o perioadă bună de timp. Îndrăgita prezentatoare TV a făcut anunțul în emisiunea pe care o moderează la Antena 3.

Dana Chera a anunțat în cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse” că următoarea ediție va fi prezentată de o altă persoană. În locul său va veni Cătălina Porumbel, care, de asemenea, va continua alături de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Dana Chera nu se retrage definitiv, ci intră în concediu de maternitate: „Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu ştiu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”, adică sunt şi ca acolo, dar mai mult ca aici. Şi a trecut peste noi, doamnelor şi domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani şi ceva, 28 de luni, şi iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viaţă. Şi acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a transmis sâmbătă Dana Chera, în ultima editie a emisiunii ”Adevaruri ascunse”.

Dana Chera, în vârstă de 40 de ani, a divorțat în urmă cu câteva luni și s-a recăsătorit cu un medic din Pitești pe nume Adrian Chera. În prezent, Dana Grecu este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.

Citește și – Noi amănunte despre divorțul Danei Grecu. Ce s-a aflat despre soțul ei și noua lui iubită

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter