Cum îşi răsfaţă Anamaria Prodan soţul

Actualul manager general al clubului U Cluj, Anamaria Prodan, nu ratează nici o ocazie pentru a îi arăta soțului său, antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, cât de mult Îl iubește, ea răsfățându-l permanent cu surprize plăcute.
Săptămâna trecută, când steliștii s-au întors în țară din cantonamentul de vară efectuat în Austria, Reghe a fost luat de la aeroport și dus de către Anamaria la restaurantul preferat al acestuia, situat în Cartierul Francez.
Locația este renumită pentru fripturile din carne de vită nord-americană adusă din SUA cu tot cu certificat de calitate atestat oficial.
Anamaria și Laurențiu au sărbătorit revederea după perioada de cantonament printr-o cină romantică, cu petale de trandafiri, vin roșu și fripturi de vită.
Cum îşi răsfaţă Anamaria Prodan soţul
Din decorul idilic nu au lipsit însă discuțiile în contradictoriu dintre cei doi îndrăgostiți, bineînțeles pe subiectul fotbal, Reghe și Prodanca întrecându-se în numărul de suporteri pe care Îl au cele două echipe la care sunt antamati în prezent, Steaua, respectiv U Cluj.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter