Cum ar putea fi Marea Britanie distrusă de Rusia cu o singură rachetă nucleară. Simulare video prezentată de televiziunile rusești

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 14:44

Televiziunea din Rusia a difuzat o nouă amenințare cu folosirea armelor nucleare. Dmitri Kiseliov, prezentatorul postului Rossia 1, a spus că Marea Britanie poate fi transformată „într-un deșert radioactiv”, iar Insulele Britanice pot fi scufundate “pentru totdeauna” cu o singură rachetă nucleară.

Propagandistul rus a vorbit despre folosirea unei rachete hipersonice balistice Sarmat “Satan-2” pentru a “scufunda pentru totdeauna” Insulele Britanie în timp ce prezintă o simulare video a modului în care Regatul Britanic este complet distrus de pe fața pământului cu un singur proiectil nuclear, notează The Sun.

Apoi, Kiseliov a adus în discuței o adoua opțiune pentru distrugerea Marii Britanii cu ajutorul unei drone subacvatice.

O altă opțiune este de a arunca Marea Britanie în adâncimile mării folosind vehiculul subacvatic fără pilot Poseidon al Rusiei. Poseidonul se apropie de țintă la o adâncime de un kilometru și o viteză de 200 de kilometri pe oră. Nu există niciun mod de a opri această dronă subacvatică – a subliniat propagandistul rus.

Citeşte şi: Experți: prin amenințările continue ale lui Putin față de Occident, liderul rus ar putea să își pregătească poporul de un război cu NATO

Amenințările lui Dmitri  Kiseliov vin în contextul în care Marea Britanie s-a dovedit una dintre cele mai mari susținătoare a Ucrainei, pe plan militar, în războiul cu Rusia.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter