Cori Grămescu are aceeaşi pasiune ca Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu

Cori Grămescu împărtăşeşte aceeaşi pasiune ca şi cuplul Dani Oţil – Mihaela Rădulescu. Celebra antrenoare de fitness şi-a petrecut ultimele zile din luna august pe insula Gokceada, acolo unde a practicat kiteboarding, sportul de care s-a îndrăgostit.
Insula din nord vestul Turciei este renumită pentru astfel de activităţi în aer liber, în special mulţumită curenţilor marini şi vântului prielnic.

Kiteboarding-ul a fost o reală provocare pentru Cori Grămescu, având în vedere că, în ciuda faptului că este o persoană atât de activă la sala de fitness Lady Fit, nu ştia să înoate. A trecut însă cu bine peste primele emoţii şi, odată cu kiteboarding-ul, şi-a învins şi teama de apă.
„Am descoperit kiteboarding-ul oarecum din întâmplare, când un grup de amici mi-a spus că pleacă pe o insulă din Turcia pentru a învăţa acest sport. Mie îmi place ideea de vacanţă activă, aşa că am profitat de ocazie să văd dacă mă descurc. Pentru mine era şi o provocare personală foarte mare, pentru că nu ştiam să înot, aşa că orice sport acvatic mă speria din principiu. Am descoperit însă un sport foarte interesant, deosebit de complex şi de solicitant fizic şi care îţi oferă foarte multe satisfacţii”, povesteşte Cori.
Odată prins virusul acestui sport, Cori Grămescu îl recomandă tuturor, mai ales că îţi tonifiază corpul şi îţi arde în jurul a 1000 de kcal pe oră.
„Dacă eşti genul de persoană dornică să înveţe şi dispusă să muncească, este o un sport perfect! Unul în care te bazezi foarte mult pe reflexe şi pe ceea ce simţi, pentru că de multe ori nu prea ai timp să analizezi raţional ce trebuie să faci. Sigur, e şi foarte amuzant, pentru că, până înveţi, înghiţi cam multă apă de mare. Însă merită tot efortul pentru senzaţia pe care o ai când te ridici primă data pe placă!
În plus, este un sport foarte solicitant fizic, pentru că în perioada de învăţare consumi cam 1000 de kcal pe oră şi îţi solicită toţi muşchii, mai ales picioarele, abdomenul şi spatele. Am avut febră musculară în fiecare zi, dar zău că a meritat!”, mărturiseşte Cori Grămescu.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter