Contorsionista Zlata vrea să doboare un nou record la “Happy Hour”

Cea mai bună contorsionistă din lume se întoarce la Happy Hour! Zlata, blonda superbă care sfidează toate legile fizicii în numerele sale incredibile revine la “Happy Hour”.
După ce anul trecut a lasat cu gura cascata intreaga tara si l-a uluit de-a dreptul pe Maruta, Zlata este pregatita isi doboare recordurile mondiale in direct si in exclusivitate la “Happy Hour”.

Luni, de la 17.30, celebra contorsionista vine la Pro Tv cu numere noi si spectaculoase. Femeia care poate incapea intr-un frigider sau int-o geanta de voiaj va fi prezenta luni in platoul lui Maruta, pregatita sa doboare record dupa record. Daca anul trecut Zlata i-a acordat lui Catalin Maruta un interviu neconventional, stand incolacita la propriu pe Happylica, maine la “Happy Hour” contorsionista e decisa sa uimeasca din nou. Ce numere a pregatit aceasta, dar si ce vedete vor veni in platou pentru a se convinge ca ceea ce face Zlata este cat se poate de real, telespectatorii Pro Tv vor afla in exclusivitate la “Happy Hour”.
Singura contorsionista din lume care isi poate indoi coloana vertebrala pana la un unghi de 90 de grade, care poate deschide sticle cu picioarele stand in maini si care este capabila sa intre in cuburi cu latura de 50 de cm, Zlata a uimit pana si lumea medicala cu capacitatile sale. Nascuta in fosta Uniune Sovietica, unde talentul i-a fost observat inca de la 4 ani, ea facand parte din lotul national de gimnastica, Zlata e stabilita in Germania unde se dedica in totalitate carierei de performer profesionsit. Poreclita si “femeia elastic” datorita abilitatilor sale fantastice de a-si contorsiona trupul, atat pe fata, cat si pe spate, Zlata le va arata din nou romanilor ce miscari au dus-o direct in Cartea Recordurilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter