Liberty Barros, cea mai flexibilă fată din lume. Și-a descoperit talentul după ce a ascultat o piesă cântată de Rihanna

De Oana Dinu, pe

Liberty Barros, o adolescentă în vârstă de 14 ani din Marea Britanie, a fost denumită „cea mai flexibilă din lume”, după ce a stabilit două recorduri mondiale. Tânăra și-a descoperit talentul după ce a ascultat o piesă a cântăreței Rihanna.

Liberty Barros a intrat în Cartea Recordurilor în toamna anului trecut. Aceasta a stabilit un timp record pentru două mișcări extrem de dificile. Una dintre ele a primit numele fetei. Adolescenta și-a descoperit talentul incredibil în urmă cu șase ani, datorită cântăreței Rihanna.

Liberty Barros și-a descoperit talentul datorită cântăreței Rihanna

Liberty Barros, în vârstă de 14 ani din Peterborough, Marea Britanie, a dezvăluit că povestea ei a început în 2017. A încercat să imite o mișcare de dans a cântăreței Rihanna din videoclipul piesei Umbrella și a realizat că are o flexibilitate aparte. A început să lucreze singură pentru a-și dezvolta această abilitate incredibilă.

Tatăl tinerei, Raam Barros, a declarat că fiica lui a vrut mai întâi să încerce să facă gimnastică. I s-a spus că este mult mai flexbilă și ar fi bine să încerce să facă acrobații. Și acolo a primit același răspuns. Atunci a decis să-și urmeze propriul drum, care îi permitea să își folosească abilitățile fără constrângeri, potrivit cambridge-news.co.uk.

„Libery este flexibilă, dar nu doar în ceea ce privește mișcarea statică. Tot corpul ei este flexibil – pare să aibă un fel de abilitate de a-și controla doar părți ale corpului pe care majoritatea dintre noi nu le putem controla”, a mai spus bărbatul.

Liberty a participat la două show-uri de talente, Spain’s Got Talent și Britain’s Got Talent, unde a uimit pe toată lumea cu talentul său nemaipomenit.

Cea mai flexbiliă fată din lume deține două recorduri mondiale

Liberty Barros a intrat în Cartea Recordurilor în toamna anului trecut. Aceasta a reușit să facă 11 coborâri cu pieptul la podea într-o extensie pe spate extrem de dificilă, în doar 30 de secunde. „Liberty Low Down”, așa cum a fost numită în onoarea tinerei, este mișcarea care necesită cea mai mare flexibilitate din lume. Recordul mondial a fost stabilit în data de 5 octombrie 2022, potrivit guinnessworldrecords.com.

La scrut timp, Liberty Barros a stabilit un nou record mondial. De data aceasta, tânăra a arătat că poate fi la fel de flexibilă și în timp ce merge. Aceasta a parcurs o distanță de 20 de metri în 22,53 de secunde, în timp ce se afla în extensie pe spate și se ținea cu mâinile de genunchi.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter