Clip de 12 secunde cu Vitali Klitschko, devenit viral. Ce a spus primarul Kievului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 17:51

Dialogul dintre Vitali Klitschko, primarul Kievului, și un jurnalist a devenit viral pe rețelele de socializare. A durat doar 12 secunde, dar a fost considerat „unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile”.

Vitali Klitschko, fost boxer profesionist și devenit primar al Kievului, a oferit unui jurnalist străin o replică care a făcut înconjurul internetului.

Capitala Ucrainei a fost puternic bombardată în ultimele zile, iar Vitali Klitschko a ieșit pe străzile din Kiev să evalueze situația. În timp ce mergea printre dărâmături, acesta a fost abordat de un jurnalist care i-a spus că Vladimir Putin susține că armata rusă nu atacă decât obiective militare.

Citește și: Klaus Iohannis, despre presiunea războiului din Ucraina asupra României: „Din păcate, valorile noastre sunt în aceste zile sub asediu”

Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Enervat, fostul campion mondial a dat un răspuns surprinzător, iar clipul de doar 12 secunde a devenit viral pe rețelele de socializare.

„Rahat! Scuze! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?”, a spus Vitali Klitschko în timp ce arăta spre un bloc de locuințe devastat de bombardamente.

Vizualizat de peste 7 milioane de oameni, dialogul a fost considerat de jurnalistul Philip Crowther drept „unul dintre cele mai bune interviuri din toate timpurile”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter