Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu. Este un actor celebru și este foarte îndrăgostit

De Mădălina Manole, pe
După ce ne-a încântat tuturor privirile cu apariția la brațul lui Adrien Brody, partenerul său din filmul „Bullet Head” (Capcană mortală), cel care, de altfel, a acceptat invitația de a promova pelicula în România la propunerea sa, Alexandra Dinu și-a surprins, din nou, fanii, de această dată pe parte personală.

Alexandra Dinu, deși rezervată cu viața sa privată, înregistrează un mare succes pe parte sentimentală, succes pe care a reușit să-l țină ascuns de ochii presei, cel puțin până acum. Fosta soție a lui Adrian Mutu, după 17 ani de carieră apreciată în Italia, s-a mutat, în urmă cu trei ani, în Los Angeles, împreună cu Mario, fiul său și al fotbalistului, în vârstă de 15 ani. Iată că schimbarea a fost de bun augur, deoarece Alexandra l-a cunoscut pe actorul și producătorul de film Jeffrey Greenstein și de atunci trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de acesta.

Alexandra Dinu si Jeffrey Greenstein

Alexandra Dinu și iubitul său, Jeffrey Greenstein

La rândul său, Jeffrey Greenstein, care a însoțit-o la finele anului trecut la Festivalul de Film de la Veneția, însă fără a lăsa să se înteleagă romanța dintre cei doi, este foarte îndrăgostit de Alexandra și, în plus, se înțelege foarte bine și cu Mario, ceea ce, în ochii mamei, este una dintre cele mai mari calități. Ca dovadă a sentimentelor pe care i le poartă, Jeffrey Greenstein, i-a făcut o declarație de dragoste minunată și surprinzătoare Alexandrei cu ocazia zilei sale de naștere:

And a happy birthday it is !! 😍😍😍 #birthdaygirl #3January #feelingloved #feelingblessed #newyearahead🌟💫✨ #excited Repost of birthday wish from my love 🔐😍😍😍❤️ ・・・ The one, the only… these words can be used to describe her in so many ways. But to me, she is the one and only love of my life 😍😍😍 Lucky or not for her, (because I’m sure she’d prefer two separate declarations 😉😘😂❤️) her birthday also falls at the beginning of the New Year… so as the new year begins, I’m so lucky, grateful and excited to be with her for yet another year of adventures that life has to bring us. Elegant, charming, intelligent, beautiful and wise beyond her years are just a few adjectives that describe her, but you could never truly know just how wonderfully special she is unless you get to know her…that is, unless she lets you get to know her. Happy birthday, my love. 28 years young and still so much more to give and to teach this world. The world and those who know it, are incredibly lucky to have you grace its presence. But fuck the world, I can be selfish and say just how wholeheartedly lucky I am to have you. I love you more than you could ever know and I strive to show you more and more with every day, with every word, with every action and with every essence of my being ❤️❤️❤️

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on

Singura și unica… aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în multe privințe. Pentru mine ea este singura și unica iubire a vieții mele. Din fericire sau nu pentru ea (pentru că sunt sigur că ar prefera două declarații separate), ziua ei de naștere este chiar la început de an, așa că, la început de an nou sunt norocos, recunoscător și entuziasmat că îi sunt alături pentru încă un an de aventuri pe care viața are să ni le aducă. Elegantă, încântătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre adjectivele care o descriu, dar nu poți ști cu adevărat cât de incredilă și specială este decât doar atunci când ajungi să o cunoști… asta dacă te lasă să o cunoști. La mulți ani, iubirea mea! 28 de ani şi încă mai ai atât de multe lucruri să dăruieşti lumii. Lumea şi cei care te cunosc sunt incredibil de norocoşi să te aibă în preajmă. Dar, la naiba cu lumea, pot să fiu egoist şi să zic cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât ai crede vreodată şi îmi doresc să îţi arăt asta din ce în ce mai mult, cu fiecare zi, cu fiecare cuvânt, cu fiecare acţiune şi cu toată fiinţa mea.” – a fost mesajul postat de Jeffrey Greenstein pe 3 ianuarie, dată când Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 37 de ani.

Cu toate că preferă discreția, Alexandra nu a putut rămâne nepăsătoare la așa declarație de dragoste și i-a răspuns iubitului său printr-un mesaj la fel de emoționant: „Mulțumesc pentru asta, dragostea mea. Prefer să îmi exprim sentimentele în privat, dar nu m-am putut abține după ce am citit acele cuvinte minunate. Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care mi-o oferi în fiecare zi. Te apreciez, te admir și te iubesc mai mult cu fiecare zi.

Citește și Fotografie rară! În ce ipostază s-a pozat Adrian Mutu cu cele două fiice ale sale

Citește și – Puțini știu că Mircea Radu și Alexandra Dinu au avut o relație. De ce s-au despărțit

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter