Charlize Theron boicotată de fotografi pe covorul roşu

De Adina Radu, pe

Ne-am obişnuit cu vedetele internaţionale care refuză să fie fotografiate de paparazzi, dar ştiaţi că şi fotografii la rândul lor pot refuza să fotografieze o vedetă? Charlize Theron a păţit-o!
Câteodată fotografii vedetelor, sătui de atitudinea lor, refuză să le mai facă poze. Vorbim aici de 20-30 de fotografi, aşezaţi în jurul covorului roşu, care îşi lasă aparatele jos atunci când vedeta respectivă îşi face intrarea la eveniment. Charlize Theron este cea mai recentă vedetă care ar putea intra pe lista „fără flash-uri” a fotografilor de evenimente.

Fotografii susţin că Charlize nu se opreşte niciodată să facă poze şi nici nu zâmbeşte. Chiar dacă este complimentata, actriţa îi ignoră total. 

Fotografii de evenimente vor să se facă clar diferenţa dintre ei şi paparazzi, şi să se înţeleagă faptul că ei sunt acolo legal. „Nu poţi intra în industria Hollywoood-ului şi să te aştepţi să nu primeşti atenţie de la presă”, susţine unul dintre fotografi.

Până acum, nu s-a primit niciun răspuns oficial din partea lui Charlize Theron în această chestiune.

Printre actorii care au fost la un moement dat boicotaţi de fotografii de eveniment se mai număra George Clooney, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Jennifer Lopez şi Renne Zellweger dar se pare că şi-au revizuit atitudinea şi relaţia vedetă-fotograf este acum pe drumul cel bun.

„Dacă nu vor să stea la poze, mai bine să nu mai intre pe covorul roşu. Este urât să apari pe covor, unde ar trebui să pozezi şi să vorbeşti cu reporterii, şi să goneşti în grabă pe lângă toată lumea”, a mai declarat unul dintre fotografii intervievaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter