Brad Pitt și Charlize Theron, primele fotografii împreună

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 ianuarie 2019, 13:35

Brad Pitt și Charlize Theron au intrat în vizorul presei după ce s-a zvonit că cei doi îndrăgiți actori ar trăi o poveste de dragoste în secret,   poveste care ar fi debutat la finele anului trecut.

Brad Pitt și Charlize Theron au realizat un pictorial împreună, imaginile cu cei doi făcând parte dintr-o campanie de promovare a unui brand de ceasuri de lux. Conform revistei People, cei doi s-ar fi cunoscut, de fapt, pentru prima oară întocmai la inedita ședință foto și video și s-ar fi plăcut imediat.

Brad Pitt si Charlize Theron

Brad Pitt și Charlize Theron au filmat alături de actorul Adam Driver. Un martor aflat în preajma acestora la eveniment a declarat pentru sursa citată că Brad a reușit să o binedispună pe Charlize, cei doi simțindu-se foarte bine unul în compania celuilalt: ”Acum şase luni, au realizat un pictorial împreună. Aşa au petrecut timpul împreună.”, – a mărturisit acesta.

Brad Pitt si Charlize Theron 1

 

Cu toate că filmările și fotografiile cu Brad Pitt și Charlize Theron au fost făcute publice încă din luna septembrie a anului trecut, abia acum, după presupusa idilă a celor doi, au intrat în vizorul presei și au făcut înconjurul internetului.

Brad Pitt si Charlize Theron nu au făcut nicio declarație cu privire la presupusa lor idilă, însă faptul că nu au infirmat-o  a trezit și mai multe suspiciuni și fanii acestora tind să-i dea și mai multă veridicitate zvonului. În plus, îndrăgiții actori sunt, se pare, nu doar colegi de breaslă, ci și vecini.

Brad Pitt si Adam Driver

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston timp de 5 ani, divorțând în 2005, atunci când s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. În anul 2014, după aproape 10 ani de relație, Brad și Angelina se căsătoresc, însă doi ani mai târziu divorțează.  Cei doi au împreună șase copii, trei adoptați și trei biologici.

Charlize Theron

Charlize Theron, la rândul său, a punctat de-a lungul timpului mai multe relații, inclusiv cu Keanu Reeves, Ryan Reynolds, Stuart Townsend și Sean Penn, însă niciodată nu a ajuns la altar. Actrița are, asemenea noului său iubit, Brad Pitt, doi copii înfiați.

Vezi mai multe imagini cu Brad Pitt si Charlize Theron în galeria foto! Nu-i așa că ar forma unui dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood?

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter