Ce a declarat Nico despre boala cu care a fost „diagnosticată” de presă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 24 noiembrie 2017, 16:55
S-a scris în presă ca Nico s-ar confrunta cu niște probleme de sănătate grave, mai exact că ar fi fost diagnosticată cu o boală de inimă. Din fericire, aceste știri nu au fost adevărate, artista se simte foarte bine și a dorit să transmită acest lucru și fanilor săi.

Îndrăgita Nico a dezmințit informațiile apărute, atât printr-un comunicat de presă, cât și prin intermediul paginii sale de facebook: Sunt dezamăgită de știrea în care se spune că sunt grav bolnavă și de faptul că publicul este indus în eroare. Aș vrea să informez reprezentanții mass – media cu care consider că am avut o relație frumoasă până acum… că sunt perfect sănătoasă și că astfel de “știri senzaționale” nu își au rostul. Nu m-a sunat nimeni din presă să verifice informația și să mă întrebe dacă sunt sănătoasă și ce proiecte am… De asemenea, aș vrea ca cei ce mă iubesc, care au fost și sunt îngrijorați pentru mine să știe că sunt bine! Urmează o lună încărcată pentru noi artiștii, o lună în care vrem să bucurăm sufletele oamenilor cu muzica noastră, iar astfel de „invenții” nu ne fac bine! 

Mulțumesc pentru grijă și pentru toate mesajele primite! În această perioadă am repetiții la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești unde sunt angajată, lucrez în studio alături de soțul meu la trei piese, tocmai am semnat un contract cu o casă de producție importantă, iar luna viitoare am deja programate câteva concerte: 6 decembrie – eveniment privat București, 11 decembrie – concert Sibiu, 15-16 decembrie – concert Circul Globus, 25 decembrie – Piața Constituției, plus filmări de sărbători”, a declarat Nico pe contul său de socializare.

Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter