Ce au găsit pompierii din Harkov printre dărâmături: „A fost scos din apartamentul în flăcări”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 11:37

Pompierii din Harkov, care au mers să stingă un incendiu izbucnit după bombardamente într-o zonă rezidențială din centrul orașului Harkov, au avut parte de o mare surpriză.

Salvatorii au povestit că au mers să stingă un incendiu la o clădire rezidențială, iar la ultimul nivel, într-un apartament în flăcări, au găsit un iepuraș.

Incendiul a izbucnit în apartamentul de la ultimul nivel al unui bloc cu trei etaje. Deodată, printre fum și întuneric, unul dintre salvatori a observat niște urechi mici, în spatele unei canapele. Era un iepuraș domestic care a fost lăsat singur! Era ud complet și tremura de frig! A fost scos din apartamentul în flăcări, iar apoi șoferul mașinii de pompieri l-a încălzit sub palton, au povestit aceștia, potrivit agenției de presă UNIAN, citată de Libertatea.

Citește și: Cum arata vila de lux a lui Liviu Vârciu

Mesajul lui Volodimir Zelenski la o lună de când a început războiul: ″Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Buna Vestire sau Blagoveștenia. Tradiții și obiceiuri creștine

Klaus Iohannis, retras la fotografia de grup cu liderii NATO

Pompierii din Harkov i-au pus numele Lucky

Pompierii nu au găsit proprietarii animăluțului și au decis să îl adopte. Iepurașul a primit numele Lucky, iar salvatorii susțin că este foarte bine îngrijit.

Faceți cunoștință cu un iepuraș norocos din Harkov. Acum câteva zile era acasă, dar și în viața lui a izbucnit războiul. Risca să moară dacă nu interveneau salvatorii.

Puteți vedea bucuria în ochii băieților noștri: au acceptat bucuroși să prezinte publicului noul lor prieten. Amintiți-vă că, și în cele mai întunecate vremuri, există întotdeauna loc pentru umanitate, a scris, pe pagina de Facebook, Serviciu de Urgență de Stat.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter