Cătălin Măruță a căzut pe scări cu fetița în brațe: “Am fost un tată erou”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 12:41
Cătălin Măruță a avut parte de o sperietură în adevăratul sens al cuvântului. Prezentatorul Pro Tv a căzut pe scări în timp ce o avea în brațe pe Eva, fetița lui în vârstă de 2 ani. 

Cătălin a povestit în emisiunea pe care o prezintă despre groaznica experiență avută. Chiar dacă s-a lovit destul de rău și a trebuit să meargă ulterior la spital, prezentatorul nu i-a dat drumul micuței și astfel Eva a scăpat fără nicio zgârietură.

Tăntălău… ce să se întâmple, am alunecat pe scări și am căzut. Problema este că putea să fie grav. Nu, că nu era să mor. Eram cu fetița în brațe când am căzut pe scări, dar am fost un tată erou și am ținut-o în brațe, nu i-am dat drumul deloc micutei”- a declarat Cătălin în emisiunea „La Măruță”.

Catalin Maruta si andra

Ajuns de urgență la spital pentru mai multe investigații, medicii i-au recomandat o orteză la piciorul stâng pe care va trebui să o poarte o perioadă de timp.

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de aproximativ 12 ani și au doi copii, pe David, în vârstă de 6 ani, și pe Eva Maria Ioana, născută în 2015.

Citește și – Cătălin Măruță, întrebat dacă a înșelat. ”Am mai călcat strâmb…

Citește și – Final de drum și începutul unei noi aventuri pentru Andra și Cătălin Măruță

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter