Cătălin Botezatu le ţine la regim pe concurentele Next Top Model

Next Top Model, show-ul în care celebritatea urcă pe catwalk, revine în curând la Antena 1. Filmările sunt în toi, iar concurentele sunt mai supravegheate ca niciodată.
Cătălin Botezatu le ţine din scurt şi le-a făcut chiar un meniu de regim, astfel încât să  fie sigur că rămân la dimensiuni de top model internaţional şi că se obişnuiesc cu rigorile impuse de o carieră în domeniu.

După două sezoane de succes, Next Top Model by Cătălin Botezatu revine în această toamnă la Antena 1 cu un nou sezon inedit, în care 16 tinere cu dimensiuni şi aptitudini de model luptă să devină următorul top model al României.
Filmările sunt în toi şi, spre bucuria telespectatorilor care vor putea urmări emisiunea în curând la Antena 1, au loc într-unele dintre cele mai frumoase destinaţii exotice din lume. Cătălin Botezatu le-a pregătit şi în acest sezon concurentelor o serie de provocări inedite, sedinţe foto cu tematică dintre cea mai neobişnuită şi prezentări în cele mai ciudate locuri din lume, cărora fetelor vor trebui să le facă faţă cu brio.
Celebrul designer nu este însă atent doar cu testele la care le supune pe fete, ci se implică activ în pregătirea lor pentru o carieră de model. Astfel, Cătălin Botezatu le supraveghează îndeaproape şi are grijă ca ele să mănânce doar acele alimente recoamandate chiar de el, astfel încât să îşi păstreze proporţiile care le-ar putea transforma pe fiecare în câştigătoare.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter