Cătălin Botezatu a plecat la New York! Îşi prezintă colecţia la Waldorf Astoria!

Cătălin Botezatu a decolat în această dimineată, alături de echipa lui de profesionişti, având ca destinaţie New York-ul. Designerul a fost, pentru a opta oară invitat la celebrul festival de modă New York Couture Fashion Week.
Cătălin Botezatu va prezenta luni, în seara de gală a evenimentului, cea mai nouă colecţie a sa, Domina, în faţa a peste 3000 de oameni invitaţi.
În impozanta sală Grand Ballroom a Hotelului Waldorf Astoria vor fi prezenţi stilişti, critici de modă, jurnalişti din peste 25 de ţări, oameni de afaceri şi vedete locale.
Cătălin Botezatu va avea astfel ocazia să fie remarcat de oameni influenţi de peste ocean. Anii trecuţi, designerul a fost o reală atracţie pentru Mass Media, graţie creaţiilor sale şi a modelelor machiate şi coafate într-un stil extravagant de echipa Mirela Vescan şi Laurent Tourette. Astfel se face că designerul a fost fotografiat timp de mai bine de 20 de minute şi a oferit interviuri preţ de două ore.
Colecţia Domina cuprinde numai rochii de seară, realizate din materiale prețioase, completate de dantelă franțuzească, blănuri și pene.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter