Cătălin Botezatu a încercat tratamentul facial adorat de Kim Kardashian!

De Unica.ro, pe

Vineri, 4 octombrie 2013, Intraceuticals a fost lansat si la Iaki Spa. Invitatul special al evenimentului a fost Catalin Botezatu, Brand Ambassador Iaki Spa. Designerul a încercat tratamentul facial folosit de Beyonce şi Kim Kardashian.

Cătălin Botezatu, tratament împotriva ridurilor

Folosit de numeroase celebritati de la Hollywood precum Madonna, Kim Kardashian, Beyonce, Naomi Campbell, Eva Longoria sau Jhon Galliano, vedete din tara precum Dana Sota, Loredana Groza, Oana Cuzino, dar si de multe alte femei din intreaga lume, tratamentul facial Intraceuticals este cel mai cautat tratament din domeniul cosmetic.

Intraceuticals este mai mult decat un tratament facial. Este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau Acid Hialuronic. Intraceuticals reuseste, cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric, sa introduca substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine si Antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana in derm.
Cătălin Botezatu a încercat tratamentul facial adorat de Kim Kardashian!

IAKI Spa invita toti clientii fideli si potentiali la evenimentul de lansare a tratamentelor faciale Intraceuticals, eveniment al carui invitat special este renumitul designer Catalin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter