Cât timp va mai fi obligatorie purtarea măștii. Răspunsul lui Ludovic Orban

De Unica.ro, pe

În cea mai recentă ședință de Guvern, premierul Ludovic Orban a spus că măsura purtării măştii va fi menţinută cât timp va fi necesar. De asemenea, premierul Orban a mai menționat că la fel se va întâmpla și în cazul celorlalte măsuri privind protecţia sanitară şi distanţarea fizică.

Citeşte şi: O româncă plecată în Grecia, depistată cu COVID-19. Medicii eleni, îngrijorați de efectul redeschiderii granițelor

„Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măştii. Cât timp va fi necesar, vom menţine triajul, măsurarea temperaturii, obligaţia de purtare a distanţei, regulile de distanţare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei. Vedeţi că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetăţeni care nu respectă regulile. Ne confruntăm, de asemenea, cu agenţi economici, instituţii care nu vor să-şi asume obligaţia respectării unor reguli stabilite şi noi trebuie să reacţionăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor”, a declarat luni, Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter